Stefan Hyttfors – Vad är digitalisering och vilka möjligheter skapar den?

Dela inlägget:

Han talar om nuet och framtiden

 
Vad är digitalisering? Stefan Hyttfors föreläser om framtiden. En framtid vi inte vet något om men som garanterat kommer bjuda på förändring. Stefans mission i livet är att göra oss redo för den förändringen.

vad är digitalisering

I denna föreläsning pratar han om vad digitalisering är och vilka möjligheter den skapar. Stefan är en mycket duktig och inspirerande föreläsare som på ett enkelt men ändå uttömmande sätt förklarar vad som menas med digitalisering och hur den kommer påverka ditt företag.

 

 

Publicerades den 9 okt. 2015

Stora Tillväxdagen 2015 – Vad är digitalisering och vilka möjligheter skapar den? Stefan Hyttfors, föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *