3 snabba för att säkerställa dokumentlösningen

Dela inlägget:

KONICA-MINOLTA-BIZHUB-C368

 

Fungerar dokumenthantering felfritt för att man har en bra maskin att skriva ut och skanna med? För de allra flesta krävs det en genomtänkt lösning som är anpassad efter hur man jobbar och vilka resultat man vill uppnå. Vi har hjälpt många företag att hitta rätt dokumentlösning och jag har märkt att tre ämnen diskuteras i någon form med i princip alla som vi hjälper. Gå igenom nedan lista och se hur många rutor du kan bocka av gällande er nuvarande dokumentlösning.

 

square-png-30     Det ligger aldrig outhämtade utskrifter i skrivaren

På ett år så slänger genomsnittsföretaget motsvarande tre fullvuxna träd i papper från utskrifter som aldrig hämtas i skrivaren. Det är även vanligt med situationer där känslig information blir tillgänglig för fel personer då de skrivs ut på en gemensam skrivare.

 

square-png-30      Skannade dokument hamnar rätt direkt

Förutom att skicka inskannade dokument till din E-post eller hemkatalog finns det mer intelligenta alternativ som läser av dokumenten när dem skannas in, känner av vilket projekt dokumenten tillhör och lägger dem i rätt mapp, fakturor sorteras baserat på kundnummer och hamnar på rätt kund i systemet. Man kan till och med använda överstrykningspenna för att markera dokumenten och styra hur dem hanteras.

 

square-png-30     Det är lätt att söka och hitta bland skannade dokument på datorn

Från datorn går det att söka på innehållet i samtliga inskannade dokument och man får snabbt fram det dokumentet man letar efter. Det går att söka på alla ord ett inskannat dokument innehåller och man kan snabbt ögna igenom sökresultaten för att direkt hitta dokumentet man söker.

 

Nu när du bockat av alla rutor kan du lugnt luta dig tillbaka i stolen och njuta av företagets felfria dokumenthantering. Eller var det någon ruta som inte blev avbockad? Blev ingen ruta avbockad?! Nåja, det enda bestående är förändring. Du har förhoppningsvis fått en god insikt i vad moderna dokumentlösningar kan leverera och kanske ett uppslag om några funktioner som skulle spara ditt företag en hel del tid och pengar.

 

produkt

 

Jag arbetar på Koneo-kontoret i Visby, vi hjälper företag att fatta rätt beslut i frågor gällande IT- och dokumentlösningar. Kontakta mig ifall du är intresserad av hur ditt företags dokumentlösning kan förbättras.
Besök vår hemsida http://www.koneo.se för att få kontakt med ditt lokala Koneo-kontor.
Vi finns nära dig i hela Sverige. Vi gör IT enklare.

sign

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *