Stort tack till er alla!

Dela inlägget:

Företagardagen 2016 Outro

Igår gick Visbys största företagsevent av stapeln och under vår dag på Wisby Strand bjöds det på givande kundmöten, kompetenta föreläsare och utsökt mat. Galakvällen korade en hel massa vinnare där jag specifikt vill omnämna Ica Maxis Dino Larssons inspirerande jobb för att motverka mobbing och utanförskap samt årets företagare Henrik Ringbom på BRS Networks vars resa med att fiberkoppla världen bara har börjat.

 

 

Galakvällens dessert bestod av Iphone tillverkad av mörk choklad.
Galakvällens dessert bestod av Iphone tillverkad av mörk choklad.

 

Stort Tack!

Tack alla ni som var förbi vår monter och pratade med oss om digitalisering och hur vi på Koneo Visby kan hjälpa till på den resa som de flesta företag nu påbörjat. Jag hoppas att vi ses och hörs snart igen!

Företagardagen 2016
Josef Anderberg och Andreas Mundt från Gotand Promotion var några av dem som provade VR i vår monter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *