6 tydliga trender som kräver en bekymmersfri IT-miljö

Dela inlägget:

6_trender (1)-767884-edited

 

Idag ställer vi höga krav på vår arbetsplats IT-lösning. Under de senaste åren har tekniken möjliggjort förbättringar i det dagliga arbetet, inte minst vad det gäller arbetsmiljö och flexibilitet. Den vanligaste frågan jag får på detta ämne är –”Var och hur skall man börja?” och jag brukar säga att den frågan i sig är den perfekta utgångspunkten. Jag har tidigare skrivit om hur man räknar fram vad en dålig IT-lösning kostar och nu har min kollega Mia Åslander skrivit om 6 tydliga trender som kräver en bekymmersfri IT-miljö. Båda dessa artiklar kan vara till stor hjälp för dig som kräver mer av din nuvarande IT-lösning och som vill börja förbättringsresan idag.

Läs artikeln på Koneo / Blogg: 6 tydliga trender som kräver en bekymmersfri IT-miljö

Läs artikeln på Koneo Visby Blogg: Hur du räknar fram kostnaden för dåligt fungerande IT-/dokumentlösningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *